BLONDOR FREELIGHTS - ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПУДРА BLONDOR FREELIGHTS

Виводить креативність на новий рівень точності та акуратності при застосуванні вільних технік освітлення волосся. Освітлення до 7 рівнів натурального або попередньо фарбованого волосся. Для оптимальних результатів використовувати виключно з окислювачем Freelights.

ЗМІШУВАННЯ

В залежності від бажаного ступеня освітлення і необхідної консистенції, змішайте пудру FREELIGHTS з окислювачем Freelights в неметалевій ємності. - Vol. 20, 6% для м'якого освітлення - Vol. 30, 9% для екстра освітлення - Vol. 40, 12% для максимального освітлення. Пропорція змішування 1:1.5 - 1:3 (рекомендовано 1:1.5). При нанесенні поблизу шкіри голови використовуйте окислювач не більше 6%. Не використовуйте тепло. 

ПУДРОВА ТЕКСТУРА

Фарбування в техніках вільної руки вимагає певних характеристик продукту для ідеального нанесення. Після змішування з окислювачем набуває кремоподібної консистенції, тому ця еластична суміш легко наноситься.​ Пластична текстура і легкість нанесення. В'язка консистенція, яка не дає продукту розтікатися.


ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ ПРО ПРОДУКТИ BLONDOR

BLONDOR

В колекцію Blondor входить широкий спектр засобів, які допомогають створювати ідеальні рішення для будь-якого типу блонда. Засоби Blondor: гарантоване освітлення і м'який вплив на волосся і шкіру голови та широкий спектр світлих відтінків ─ від теплих до дуже холодних.

ВИКОРИСТАННЯ

Відчуйте СВОБОДУ!

Ідеальний інструмент для створення інтуїтивних рішень кольору без використання фольги. До 7 рівнів освітлення. Лінійка BLONDOR FREELIGHTS включає в себе білу знебарвлюючу пудру BLONDOR FREELIGHTS і окислювач BLONDOR FREELIGHTS в 3-х різних концентраціях: 6, 9, 12%. Засоби необхідно використовувати як єдину систему, щоб активізувати комплекс ACTIFUSE для досягнення всіх заявлених переваг продукту в вільних техніках: 1. Кремова консистенція 2. Пластична текстура і легкість нанесення 3. В'язка консистенція, яка не дає продукту розтікатися.


РЕКОМЕНДУЙТЕ МАСКИ COLOR FRESH ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ДОГЛЯДУ

 


ПОЧНІТЬ РОБОТУ З BLONDOR FREELIGHTS ВЖЕ СЬОГОДНІ!