Пошук

Ваш обліковий запис перевіряється службою підтримки клієнтів BLACK FRIDAY - ТІЛЬКИ 23-29 ЛИСТОПАДА - ОТРИМАЙ 20% ЗНИЖКИ НА ВСЕ!

Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

  1. Реєструючись на Сайті Покупець надає Постачальнику свою згоду на збір і обробку своїх персональних даних (персональних даних уповноважених представників, працівників та / або інших пов’язаних осіб), надалі – «Персональні дані».
  2. У випадку незгоди з умовами цієї Політики конфіденційності Користувач/Покупець зобов'язаний негайно припинити використання Сайту.
  3. Персональні дані Покупця обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
  4. Реєстрація на Сайті означає повну і безумовну згоду Покупця з цією Політикою конфіденційності та зазначеними в ній метою та умовами обробки його Персональних даних.
  5. Персональні дані, що збираються та обробляються згідно з цією Політикою конфіденційності, надаються Користувачем/Покупцем шляхом добровільного заповнення реєстраційної форми при реєстрації на Сайті або при використанні інших функцій, запропонованих на Сайті.
  6. Покупець дає право Постачальнику здійснювати обробку його Персональних даних будь-яким способом, передбаченим Законом України «Про захист персональних даних», у тому числі: включати Персональні дані до Інформаційної бази (без додаткового повідомлення про це), здійснювати безстрокове зберігання Персональних даних, їх накопичення, оновлення, зміну (за необхідності), знищення.
  7. Постачальник зобов'язується забезпечити захист Персональних даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати і не передавати Персональні дані третій стороні, крім передачі Персональних даних комерційним партнерам, залученим Постачальником до обробки та виконання Замовлення, в тому числі операторам мобільного зв'язку, службам поштового зв'язку, службам кур'єрської доставки вантажів та відправлень, контакт-центрам, а також на запит компетентних органів державної влади у встановлених законом порядку.
  8. Мета обробки персональних даних. Персональні дані Покупця використовуються Постачальником для ідентифікації Покупця, обробки та виконання Замовлень на придбання Товарів, отримання інформації про Замовлення, отримання та обробки платежів, повідомлення Покупця про стан виконання Замовлення, надання Покупцеві клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов'язаних з використанням Сайту, для відправки телекомунікаційними засобами зв'язку (по електронній пошті, за допомогою мобільного зв'язку) рекламних пропозицій, інформації про акції, знижки, спеціальні пропозиції або будь-якої іншої інформації про діяльність Постачальника, в інших комерційних цілях.
  9. Власником персональних даних є Постачальник - Товариство з обмеженою відповідальністю «ОРБІКО УКРАЇНА», ідентифікаційний номер 40045487, ІПН 400454826514, місцезнаходження: Україна, 02100, м. Київ, вул. Георгія Тороповського,