— НОВІ ВІДТІНКИ —


ДО 100% ПОКРИТТЯ СИВИНИ 

Наша найчистіша перманентна фарба для волосся Koleston Perfect — перша і єдина професійна фарба для волосся, яка поєднує в собі безкомпромісну ефективність створення кольору з технологіями ME+ та Metal Purifier - для отримання точного кольору та захисту від пошкоджень. Доведено, що ніщо не є ніжнішим для волосся, ніж Koleston Perfect для стійкого фарбування.

  1. Надточна технологія створення кольору.

  2. Metal Purifier - технологія очищення від металів, яка допомагає запобігти пошкодженню волосся, спричиненому металами.

  3. 140+ відтінків з виразною індивідуальною тональністю.

 


Демонстрація технології Metal Purifier (очищення від металів) у стійкій фарбі Koleston Perfect ME+

Koleston Perfect ME+ із Metal Purifier (очищення від металів) проти стійкого фарбування без технології очищення від металів.

Koleston Perfect — перша і єдина професійна фарба для волосся, яка поєднує в собі безкомпромісну ефективність кольору з технологією захисту від металів і технологією фарбування ME+.

 

  1. Koleston Perfect видаляє та інкапсулює метали, запобігаючи утворенню вільних радикалів, щоб створити контрольоване середовище зовні та всередині волосся для ідеально точного нанесення кольору та захисту звʼязків всередині волосся.

  2. Немає необхідності використовувати попередню обробку для нейтралізації металу під час фарбування за допомогою Koleston Perfect, вашого найкращого партнера для отримання надточних результатів фарбування та збереження здорового вигляду волосся


— КУПУЙТЕ ЗА ГРУПАМИ ВІДТІНКІВ —

 


— ХІТИ ПРОДАЖІВ —


— ПРОДУКТИ-ПАРТНЕРИ —


— ПАЛІТРА КОЛЬОРІВ —