Нова лінійка веганських лаків OPI Nature Strong

Останнім часом все більше компаній рухаються в бік екологічності своєї продукції і виробник лаків OPI не став винятком. Ми представляємо Вам світову новинку -  лінійку натуральних і веганських лаків OPI Nature Strong.

  1. Це перший веганський лак натурального походження, розроблений OPI. Лаки створені на рослинній основі, видобутої в природі, не тестуються на тваринах і 9-Free (не містять толулол, дибутилфталат, формальдегід, формальдегідні смоли, камфору, ксилол, парабени, тосіламід, тріфенілфосфат). OPI Nature Strong складається з інгредієнтів, отриманих із цукрової тростини, маніоки, пшениці, картоплі, кукурудзи і глини.

  2. Косметика етична - лаки не містять продуктів тваринного походження (75,6% інгредієнти природного походження і 84% біо-інгредієнти), це підтверджує сертифікат веганського суспільства, отриманий OPI. Компанія володіє знаком The Vegan Society і 9-free, який доводить, що формула лаків натуральна. Інший крок в сторону екології - флакончики і кришки для засобів на 20% зроблені з перероблених матеріалів.

  3. Лінійка OPI Nature Strong включає 30 оригінальних відтінків, натхнених природою. Система не потребує базового покриття, лак можна наносити в два шари самостійно, або додатково використовувати топ із серії Nature Strong для більшого блиску і стійкості. Яскравий колір і блиск, який триватиме 7 днів.

  1. 30 відтінків + 1 топове покриття
  2. Тривалість покриття до 7 днів
  3. Двоступенева система
  4. Веганський продукт природного походження / На рослинній основі
  5. Не тестується на тваринах і не містить інгредієнтів тваринного походження
  6. Має сертифікацію від «Vegan Society» (лого). 9-Free
  7. Упаковка зроблена на 20% із вторинних матеріалів. Дисплей зроблений на 100% із перероблених матеріалів
  8. Розроблено з інгредієнтів, які походять з цукрового тростина, маніоки, пшениці, картоплі та кукурудзи. Без ГМО

Лінійка лаків OPI Nature Strong вже в продажу!